showcase

showcase

Introductie

Doordat Roland Demuyt van Maro al 37 jaar wereldwijd rondtrekt van de ene pottenfabrikant naar de andere en in deze tijd ook heel wat zakelijke relaties heeft uitgebouwd met verschillende geprezen chefs weet hij exact wat een goeie pot/pan nodig heeft. Omdat er tegenwoordig nog amper betaalbare en kwaliteitsvolle fabrikanten over blijven heeft Roland Beslist om het hef in eigen handen te nemen en zijn eigen kookpotten te laten produceren!

Smiley face
Smiley face

Succes zit hem in de fundering!

Daarom is de bodem (het belangrijkste deel van een kookpot) ontworpen om een homogeen warmte oppervlakte te creëren, Met andere woorden in een kookpot van MaroCookware heb je geen hotspots maar heeft het hele oppervlak een en dezelfde temperatuur – zelfs op gas en inductie!

Vakmanschap nauw verweven met nieuwe technologieën

Bovenop de jaren aan vergaarde kennis en intuïtie geloven wij hier bij maro ook in technologie en innovatie. Daardoor zijn al onze kookpotten verfijnt door een supercomputer die de ontwerpen zo danig heeft geoptimaliseerd dat wij met onze kookpotten een thermische efficiëntie halen van 94% dit ligt 27% hoger dan de gemiddelde pot/pan. Het gevolg hiervan is dat u sneller en met veel meer controle kan koken (ook mooi meegenomen is de energiebesparing die hiermee gepaard gaat!)

Smiley face
Smiley face

Kookpotten zijn heet

tot wel 250°C maar dankzij onze gepatenteerde cooltouch handgrepen blijven de zijwaartse handgrepen een comfortabele temperatuur zodat u geen keukenwanten nodig heeft om uw potten en pannen te hanteren!

Europese makelij en kwaliteitsvol staal –

door de globalisering kiezen steeds meer fabrikanten er voor om alsmaar sneller, goedkoper en aan mindere kwaliteit te gaan produceren. Noem ons ouderwets maar wij stellen kwaliteit nog steeds op de eerste plaats, vandaar gebruiken wij enkel het beste staal (inox 18/10) en is elke kookpot uitgebreid gecontroleerd op defecten vooraleer we deze gaan verkopen. Deze unieke en grondige aanpak zorgt er dan ook voor dat wij 30 jaar garantie geven op onze kookpotten en pannen!

Smiley face
Smiley face

21e -eeuwse kookpotten verdienen een modern en stijlvol design

omdat niet elke keuken gelijk is hoeven ook niet alle kookpotten hetzelfde te zijn! Uiteraard is elke kookpot/pan van maro wel geproduceerd volgens dezelfde kwaliteitsvereisten.


Geschikt voor alle vuren!


Inductie

Elektrisch

Gas

Keramisch

Oven

Shop nu!